فایل ورد مقاله تاثير يک نوع کود زيستي بر تغيير خصوصيات ارزش غذايي يک گونه يونجه يکساله و مقايسه آن با کود شيميايي فسفره در شرايط گلخانه اي دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد مقاله تاثير يک نوع کود زيستي بر تغيير خصوصيات ارزش غذايي يک گونه يونجه يکساله و مقايسه آن با کود شيميايي فسفره در شرايط گلخانه اي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله تاثير يک نوع کود زيستي بر تغيير خصوصيات ارزش غذايي يک گونه يونجه يکساله و مقايسه آن با کود شيميايي فسفره در شرايط گلخانه اي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد مقاله تاثير يک نوع کود زيستي بر تغيير خصوصيات ارزش غذايي يک گونه يونجه يکساله و مقايسه آن با کود شيميايي فسفره در شرايط گلخانه اي :
محل انتشار: ششمین همایش ملی مهندسی محیط زیست
تعداد صفحات:6
نویسنده(ها):
محمد ساغری – عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند
چکیده:
نیاز به انواع فرآورده های دامی در ایران به علت رشد جمعیت، بسرعت در حال افزایش است . تامین این نیازها وابسته به تامین غذای مورد نیاز دامهای کشور از طریق افزایش تولید علوفه با استفاده روشهای نوین علمی است. کاهش تولید محصولت دامی که نتیجه ای از کمبود عناصر غذایی خاک و افت کمّی و کیفی عملکرد محصولات علوفه ای است در بسیاری از نقاط کشور دیده میشود. استفاده از کودهای شیمیایی از جمله روشهای جبران کمبود مواد غذایی خاکهاست که البته خسارت فراوان زیست محیطی به همراه داشته است. تولید و بکارگیری انواع کودهای زیستی از جمله روشهای نوین علمی است که در راستای حفظ محیط زیست و به منظور جبران کمبود مواد غذایی خاکها مورد استفاده قرار گرفته است. استفاده از کودهای زیستی اهمیت فراوانی در حفظ محیط زیست و دستیابی به توسعه پایدار دارند. لذا این تحقیق با هدف بررسی تأثیر یک نوع کود زیستی بر تغییر شاخص های غذایی در یک نوع گیاه علوفه ای و مقایسه آن با کود شیمیایی فسفره انجام شد. آزمایش بصورت فاکتورییل در قالب طرح کاملا تصادفی با دو تیمار کود زیستی و کود فسفره هر کدام در دو سطح، در بهار 1388 و در گلخانه آموزشی پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود به انجام رسید. نتایج نشان داد که استفاده از کود زیستی موجب افزایش درصد ماده خشک، درصد ازت، درصد پروتئین، درصد کلسیم و درصد فسفر در گیاه مورد مطالعه شده است. کود شیمیایی فسفره نیز باعث افزایش این خصوصیات گردید، لیکن با توجه به اثرات مفید کودهای زیستی در حفاظت از محیط زیست می توان استفاده از این نوع کودها را بجای کود شیمیایی فسفره و در جهت افزایش کیفیت علوفه مورد استفاده در تغذیه دامها مد نظر قرار داد.
- فایل ورد مقاله مروري بر ريخت شناسي ورودي مکان هاي اداري شهرستان اهواز | WORD
- فایل ورد مقاله پتانسيل باکتري هاي اسيدلاکتيک توليد کننده باکتريوسين براي بهبود سلامت و کيفيت غذايي | WORD
- فایل ورد مقاله تاثير ورمي کمپوست کود گاوي بر روي شاخص هاي رشد گياه ديفن باخيا آمونا | WORD
- فایل ورد مقاله مرمت نشانه ها (نمون موردي: خانه ذولفقاري هاي زنجان) | WORD
- فایل ورد مقاله آشکارسازي اندامهاي حشرات در آرد توليد شده در منطقه شاهرود | WORD
- فایل ورد مقاله تاثيرات اجراي هدفمندي يارانهها بر آلايندههاي هوا (مطالعه موردي شهر اهواز) | WORD
- فایل ورد مقاله مسيريابي هوشمند اکيپ امدادي با استفاده از الگوريتم تئوري بازي ها (نمونه موردي: شهرسمنان) | WORD