فایل ورد مقاله بررسي پتانسيل ميکروبي زيست پالايش محيط هاي آلوده به گازوئيل درمناطق سردسير(مطالعه موردي شهر همدان دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد مقاله بررسي پتانسيل ميکروبي زيست پالايش محيط هاي آلوده به گازوئيل درمناطق سردسير(مطالعه موردي شهر همدان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله بررسي پتانسيل ميکروبي زيست پالايش محيط هاي آلوده به گازوئيل درمناطق سردسير(مطالعه موردي شهر همدان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد مقاله بررسي پتانسيل ميکروبي زيست پالايش محيط هاي آلوده به گازوئيل درمناطق سردسير(مطالعه موردي شهر همدان :
محل انتشار: ششمین همایش ملی مهندسی محیط زیست
تعداد صفحات:8
نویسنده(ها):
نسترن احمدی مسعود – دانشجوی کارشناسی ارشد آلودگی های محیط زیست
فریبا محسن زاده – استادیار دانشگاه بوعلی سینا همدان، گروه زیست شناسی، همدان، ایران
رضا حبیبی پور – استادیاردانشگاه آزاد اسلامی، واحد همدان
چکیده:
آلودگی های نفتی از مسائل مهم زیست محیطی در ده های اخیر می باشد. گازوئیل یکی از متداولترین ترکیبات نفتی است، که می تواند موجب آلودگی خاک شود. زیست پالایی، فن آوری جدید برای پاک سازی خاک است. برخی از میکروارگانیسم ها قابلیت زیست پالائی گازوئیل را دارا می باشند. این پژوهش با هدف دستیابی به میکروارگانیسم های بومی، با قدرت بالای تجزیه زیستی گازوئیل در شرایط آب و هوایی شهر همدان انجام شد. بدین منظور خاک های آلوده به گازوئیل از 10 منطقه مختلف شهر همدان جمع آوری و باکتری های آن ها جداسازی شد. توانایی هر دسته از باکتری ها در تجزیه و مصرف گازوئیل در محیط کشت MSMو غلظت های مختلف آلاینده (3 ،1، 5/0، 1/0 درصد) از طریق بررسی کدورت حاصل از رشد باکتری ها بررسی شد. کدورت نمونه ها از طریق طیف سنجی در طول موج 600 نانومتر مورد بررسی قرار گرفت و نتایج از طریق آزمون آماری آنالیز واریانس چندجانبه (05/0 p) با هم مقایسه گردید. با توجه به نتایج بدست آمده، 10 سویه مختلف باکتریائی(DDB 1,10) از خاک های آلوده به گازوئیل در شهر همدان یافت شد. بررسی های آماری نشان داد، تمام باکتری ها در غلظت های مختلف آلاینده قادر به رشد بودند، اما در بین سویه ها بیشترین میانگین مربوط به زمان 30 روز بعد از زمان تلقیح اولیه باکتری و بیشترین میانگین OD مربوط به باکتری(DDB 3 ) بود، و در نهایت، باکتری(DDB 3 ) بالاترین نرخ رشد را در میان سایر باکتری ها نشان داد و به عنوان بهترین شاخص مصرف کننده گازوئیل در خاک های شهر همدان انتخاب شد.
- فایل ورد مقاله مشخصه هاي پايدار معماري در بناي گنبد سلطانيه | WORD
- فایل ورد مقاله اثر آلاينده هاي صنعتي در مواد غذايي | WORD
- فایل ورد مقاله بررسي پيرامون بازيافت مواد زائد جامد و نقش فرهنگ سازي و مشارکت مردمي در برنامه هاي بازيافت | WORD
- فایل ورد مقاله مشارکت و حکمروايي شهري؛ تاريخچه، مسائل، راهکارها (نمونه موردي: محله قلعه آبکوه مشهد) | WORD
- فایل ورد مقاله اثر تغذيه گياه ميزبان و حضور Cotesia vestalis Haliday بر فراواني جمعيت بيد کلم | WORD
- فایل ورد مقاله بررسي پراکنش مکاني سرب و شوري خاک در شاليزارهاي اصفهان | WORD
- فایل ورد مقاله مشکلات عبور خط راه آهن از داخل شهراراک | WORD